Ny iPhone uden simkort

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

For nyligt kom det frem at Apple arbejdede på nogle simkort, der er endnu mindre end de i forvejen meget små der sidder i iPhone.

Nu forlyder det så, at Apples næste iPhone muligvis kommer til at været helt simkort fri, og at det derfor vil være overflødigt med de små så velkendte kort.

Angiveligt skulle de betyde, at når man køber sin iPhone, skal den via eksempelvis iTunes registreres og bliver efterfølgende koblet sammen med den operatør som den er købt med. Hvordan så forholder sig med et eventuelt ejerskift, det melder historien ikke noget om.

Ifølge Mediamac, kan vi forvente at den næste iPhone kommer til august, men der er dog stadig stor usikkerhed om hvad det bliver for en model der lanceres der.

Dog skulle der blive tale om en model, der kommer til at have et 8 megapixel kamera, hvilket vil være en væsentlig forbedring i forhold til det nuværende.

Det drejer sig med rimelig sikkerhed enten om en iPhone 4S eller iPhone 5, og der er mest der tyder på at det bliver en iPhone 4S, mens iPhone 5 sandsynligvis først kommer til næste år.

Skriv en kommentar til indlæget

*