Podcasts forsvinder fra iTunes?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Hvis man skal tro den amerikanske hjemmeside AllThingsD.com, så er der meget der tyder på at Podcasts ikke bliver an del af iTunes i iOS 6, når dette kommer senere på året.

Som det tidligere er blevet nævnt, så har Apple en gevaldig ansigtsløftning på vej til iTunes, og dette kan altså meget vel betyde farvel til Podcast, da iTunes skal være både enklere og flottere.

Det betyder naturligvis ikke, at det er slut med Podcasts, som mange millioner benytter hver eneste dag. Der er derimod meget, der tyder på at Apple vil komme med en applikation, der udelukkende er dedikeret til Podcast.

Det har skabt en smule forvirring over, hvad dette kommer til at betyde i desktop versionen af iTunes, om hvorvidt det kun er den mobile udgave altså iOS6 at Podcasts bliver pillet ud, eller det er i alle udgaver af iTunes, men det lader som udgangspunkt kun til at være i iOS 6.

Eftersom Apple ikke har udtalt sig om AllThingsDigital’s “afsløring” vides dette endnu ikke.

Skriv en kommentar til indlæget

*