Samsung presser Apple

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det går godt for Apple, det er vist ikke nogen stor hemmelighed for specielt mange. De tjener styrtende med penge, og når de om et par uger præsentere et nyt kvartalsregnskab, bliver det uden tvivl med mange, mange, mange milliarder i overskud.

Alligevel er der måske grund til at rynke en lille smule på næsen af bekymring over for deres absolut største konkurrent Samsung, der i øjeblikket har kronede dage med deres Galaxy modeller.

Flere steder er Apple’s salg nemlig begyndt at falde en smule, mens salget af Samsung derimod er på vej frem. Det gælder blandt andre lande som Tyskland og Frankrig og ikke mindst Rusland, hvor faldet skulle være signifikant.

Der er dog samtidig heller ikke tvivl om, at der nok er mange der ikke køber iPhones i øjeblikket, da de vener på iPhone 5, der bliver sendt på markedet om nogle måneder. Ikke desto mindre skal Apple nok tage Samsung alvorligt, hvis de ikke pludselig skal overgås på flere markeder.

Skriv en kommentar til indlæget

*