Samsung venter på iPhone 5

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har ikke mange konkurrenter, når det kommer til at lave smartphones. En af de ganske få, der rent faktisk truer dem en lille bitte smule er Samsung, der har haft stor succes med deres Galaxy S II model. Der er mange der betegner Galaxy modellen for en bedre telefon, selvom den ikke kommer i nærheden af iPhone 4S når det kommer til salg.

Der var mange der forventede, at Samsung ville præsentere deres kommende Galaxy S III på MWC (Mobile World Congress), der finder sted i Barcelona i næste måned, men sådan bliver det dog ikke.

Samsung har nemlig nu meldt ud, at de ikke vil præsentere den nye model til dette års MWC. Officielt lyder det så, at de lige nu overvejer tidspunktet for lanceringen, men det det bliver i løbet af første halvår af 2012.

Lidt mindre officielt forlyder det, at de vil lancere Galaxy S III til juni, fordi det forventes at Apple også kommer med deres iPhone 5 i den måned, og Samsung vil være klar med en meget direkte konkurrent, der skal udkomme på samme tid som Apple’s.

Apple har i vanlig stil ikke udtalt sig om hvornår vi kan forvente en iPhone 5, men der er mere og mere der tyder på en lancering allerede i juni.

Skriv en kommentar til indlæget

*