Samsung vil forbyde iPhone 5

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har haft held med at for forbudt Samsungs Galaxy Tab 10.1 flere steder i verden. Det er Samsung naturligvis ikke tilfredse med, og nu vil de forsøge sig med et lignende forbud.

Når Apple i næste måned (sandsynligvis) lancerer deres iPhone 5, vil Samsung nemlig stå klar med et sagsanlæg, der skal forbyde salget af iPhone 5.

Det er ikke kommet frem, hvad sagen helt specifikt drejer sig om, men en anonym kilde siger til Appleinsider.com, at det drejer sig om trådløs kommunikation, og at Apple ikke kan undgå at have brudt deres patenter og derfor vil være i alvorlige problemer.

Hele sagen stammer dog fra denne anonyme kilde, og derfor vides det heller ikke, om der rent faktisk er hold i påstanden om, at Samsung stort set skulle stå klar med en stævning i det øjeblik Apple kommer med nyheden om den kommende model.

Uanset hvad så kommer sagen dog ikke til at have den helt store betydning, og slet ikke for os her i den vestlige verden. Samsung’s anklager skulle nemlig angiveligt begrænse sig til det sydkoreanske marked, hvor Samsung jo også har hjemland.

Skriv en kommentar til indlæget

*