Samsung vil stoppe iPhone 4S

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Som vi tidligere har skrevet her på siden, så ville Samsung forsøge at få forbudt iPhone 5, da de er i besiddelse af nogle patenter som de mener Apple ville bryde med iPhone 5.

Det blev dog ikke nødvendigt, da Apple som bekendt ikke kommer med en iPhone 5. De kommer dog med en iPhone 4S, så det bliver også den Samsung har planer om at gå efter.

Lige efter Apple havde præsenteret deres “Most Amazing iPhone yet” stod Samsung nemlig klar i både Italien og Frankrig, hvor de forsøger at få gjort modellen ulovlig.

Samsung mener, at Apple længe har kørt på frihjul på deres teknologi, og nu har de altså valgt at sætte hårdt mod hårdt, og vil have iPhone 4S forbudt i de to lande i første omgang – muligvis flere på sigt.

Det handler om patenter angående WCDMA, det som vi her i landet kender som UMTS Universal Mobile Telecommunications Systemt.

Apple har som bekendt haft held til at få forbudt Samsungs Galaxy Tab flere steder i verden, om Samsung vil få held til at forbudt iPhone 4S vil tiden vise.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*