Siri i Mercedes

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple er den absolut mest populære producent at smartphones, og Mercedes er en af de absolut mest populære bilmærker. Om der bliver solgt lige knapt så mange Mercedes biler som iPhones.

Derfor er det også nærliggende at de to nu indgår et samarbejde. Samarbejder går ifølge PSFK.com ud på, at Mercedes i deres A-klasse modeller vil integrere Apple’s stemmestyrerede assistent Siri i deres biler.

Det vil naturligvis give en helt ny dimension af håndfri betjening under kørsel. Det vil naturligvis desuden gøre navigationen meget lettere for billisten, da det blot er at sige den ønskede destination.

Det forlyder også at der vil være fuld integration med både Twitter og Facebook, og føreren vil også kunne høre musik, radio osv uden at skulle bruge nogen som helst knapper. Hvorvidt det fjerner fokus fra vejen, må så være en anden snak.

Det er angiveligt også planen, at føreren af bilen skal have adgang til iPhone applikationerne via den indbyggede skærm i byen, der dermed næsten bliver lavet om til en stor kørende luksus iPhone.

Hverken Mercedes ellers Apple har indil videre udtalt sig omkring samarbejdet, der altså ikke er officielt endnu.

Skriv en kommentar til indlæget

*