Siri på iPhone 4

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da Apple præsenterede deres nye model iPhone 4S, præsenterede de samtidig den personlige assistent Sisri, som via stemme genkendelse kan klare stort set alle små opgaver for en.

For at der skulle være endnu en grund til at opgradere sin iPhone 4 til en iPhone 4S, proklamerede Apple samtidig, at Siri ikke ville virke på de gamle modeller af iPhone, da de ikke var kraftige nok.

Det har dog vist sig, ikke helt at være tilfældet. Og rent faktisk kan det godt lade sig gøre, at få Siri til at fungere på sin iPhone 4, også selvom der ikke står et S bagved.

På 9to5mac ligger der en video, der viser, at det fungere, men det viser også at Siri bestemt ikke kører optimalt på den almindelige iPhone 4, men med nogle justeringer nærmer det sig et acceptabelt niveau.

Men hvis man gerne vil have en fuldt ud fungerende Siri assistent, er der nok alligevel en god grund til at vælge en S model.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*