Skal du skifte til iPhone 7?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er nok ikke gået din næste forbi, at der er kommet en iPhone 7, da det som altid har været noget af det mest omtalte i tech branchen. Det helt store spørgsmål der altid er forbundet med lanceringen af en ny iPhone, er om det er en god ide at udskifte sin nuværende model med den nye, eller man skal vente.

iPhone 6s vs iPhone 7

Der er ikke den helt store forskel i udseendet på de to modeller, men der er dog lidt visuelle forskelle. Eksempelvis er jackstikket fjernet i bunden og udskiftet med et lightning stik. Det er dog ikke noget nyt, at forskellene er små i udseendet, så det er mere det indre der tæller.

Ikke overraskende er den nye iPhone 7 naturligvis hurtigere end forgængeren. 3D touch som den er udstyret med, fungerer også bedre og mere flydende end det gør i iPhone 6S modellen.

Skærmen er på 4,7 tommer, hvilket er det samme som siden iPhone 6. Det har været lidt skuffende, at der ikke er sket nogen videre udvikling, men det har naturligvis være svært at ændre noget, der fungerer så glimrende, som det er tilfældet.

Lyden er noget af det andet, der er blevet bedre i den nye model. Ikke i hovedtelefoner, men i de fysiske højtalere. Den er nemlig nu udstyret med to højtalere, så den kan spille i stereo, hvilket er en væsentlig forbedring i forhold til tidligere modeller.

Der er naturligvis mange flere ændringer på modellerne, og du kan se meget mere i denne video.

Se her hvor mobilekspert Steen Jørgensen anmelder iPhone 7

Skriv en kommentar til indlæget

*