Steve Jobs stopper

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

En af verdens mest karismatiske og berømte ledere Steve Jobs, trækker sig fra posten som administrerende koncerndirektør i den amerikanske gigant Apple. Og dermed er en æra i verdens mest værdifulde IT selskab forbi.

Steve Jobs har i længere tid været alvorligt syg, og langt det meste af den daglige ledelse har været overladt til Tim Cook, der da også spås gode chancer for at overtage pladsen permanent.

I en kort meddelelse skriver Jobs omkring sin beslutning om at trække sig tilbage i følge Børsen:

Jeg har altid sagt, at hvis der kom en dag, hvor jeg ikke længere kunne passe mine pligter og leve op til forventningerne som chef for Apple, ville jeg være den første til at give Jer besked, desværre er den dag nu kommet

Beslutningen kommer nok ikke til at have den store effekt, og mon ikke også Jobs vil blive ved med at lure i kulissen. Alligevel fik Apple dog en lille lussing på børsmarkedet, hvor de måtte notere en nedgang på 5,3 %.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*