Stor fortjeneste på iPhone 4S

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

At det er en god forretning at være Apple, kommer nok ikke som den helt store overraskelse for særlig mange. Udover at Apple sælger mange produkter, tjener de også styrtende på dem de så sælger.

Sådan har det været i mange år, og der er bestemt ikke noget der tyder på, at det kommer til at ændre sig med den kommende iPhone 4S, der kommer i handlen senere på måneden verden over.

UBM Techinsights har nemlig lavet en beregning over, hvor meget det koster for Apple at producere en iPhone 4S, og hvis man skal tro på deres beregninger, så skal Apple punge omkring 203 dollars ud for en iPhone 4S med 32 GB.

Det svarer til omkring 1200 kroner, og alle der har købt en ny iPhone uden abonnement ved, at man ikke kommer meget langt for 1200 kroner når man står ved kassen og skal betale.

Priserne er naturligvis en del anderledes i USA, men her skal man dog stadig betale betale over 600 dollars for den almindelige iPhone 4 med 32GB, hvilket altså givet god plads til en massiv fortjeneste.

Man skal altså ikke være det store matematiske geni for at regne ud, at der betyder rigtig mange penge for Apple, hvis de kan sælge 10 millioner + eksemplarer af den kommende model, hvis de hver gang de sælger en tjener et par hundrede dollars.

Der kommer naturligvis en lang række udgifter til lønninger, butikker osv. Men ikke desto mindre, så ska man nok ikke frygte så meget for sine Apple aktier, selvom den dykkede da der ikke kom en iPhone 5 og Steve Jobs død i nat.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*