The New iPhone?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da Apple lancerede the new iPad og ikke gav den navnet iPad 3 eller iPad HD, som de fleste nok havde regnet med, er der blevet sat i gang i rygterne hvad grunden har været til dette.

Nogen mener, at det er fordi Apple kommer med en iPad 3 senere på året, en mere naturlig grund kunne dog meget vel være, at Apple ikke længere er interesseret i at bruge navne i forbindelse med deres produkter.

Deres computere bliver ofte skiftet ud med nye modeller, men blot giver dem nye model numre, og ikke kalder dem iMac 3,4,5 osv.Det har også sat gang i rygterne om, at der måske ikke kommer en iPhone 5, men at der kommer en the new iPhone.

Hvis man skal tro de seneste rygter, så kunne denne meget vel komme til oktober. I hvert fald er der mange der regner med at Apple til juni vil præsentere deres kommende iPhone, og denne vil altså muligvis bare komme til at hedde the new iPhone eller slet og ret bare iPhone, og altså slut med numre.

Men som det altid er med den slags rygter, så er det rygter, og Apple har ikke bekræftet noget, præcis som de har for vane.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*