Topchef forlader Apple

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Allison Johnson der har været vice præsident for Apple’s globale marketingafdeling siden 2005, og refererer direkte til Steve Jobs, har angiveligt sagt sit job op.

Johnson arbejdede hos Apple i starten af 90’erne inden, efterfølgende havde hun også jobs ved Netscape og IBM inden hun i 1999 blev ansat hos Hewlett-Packard, her var hun en stor drivkraft i nogle år også i den hektiske tid da HP overtog Compaq.

I 2005 vendte hun så tilbage til Apple, hvor hun altså har været med til lanceringen af blandt andet iPhone og iPad, og har uden tvivl haft sit og se til.

Hverken Apple eller Allison Johnson har endnu udtalt sig officielt om sagen, men det forlyder ifølge flere amerikanske kilder, at Allison har valgt at blive selvstændig og har planer om at danne en marketing og kommunikations virksomhed sammen med Brandee Barker (der tidligere var PR chef hos Facebook)

Og de to vil nok ikke have svært ved at finde nye kunder med det CV.

Til gengæld er der nok heller ikke nogen tvivl om, at Apple nok skal få mange ansøgninger til stillingen som VP of Global Marketing i en af verdens største IT virksomheder.

Skriv en kommentar til indlæget

*