Upopulære Apple

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Blandt millioner af tilhængere verden over findes der ikke noget bedre end Apple. Den amerikanske IT gigant har nogle af verdens mest loyale forbrugere, der stort set køber hver gang de udsender noget nyt.

Det har dog ikke gjort det populære overalt, og især blandt dem der sælger Apple produkterne, er der ikke kun rosende ord tilovers for verdens mest værdifulde selskab.

En ny undersøgelse lavet i Norge blandt 788 IT-forhandlere viser i hvert fald, at Apple er dem der er værst i 7 ud af 11 tilfælde hvis man spørger vores nordiske brødre, og mon ikke det forholder sig nogenlunde identisk i Danmark.

Ifølge VG.no, så scorer Apple absolut lavest i hvad IT-forhandlerne ellers vejer absolut tungest, nemlig i spørgsmål omkring leveringstid og pålidelighed, retur/garanti/problemløsning, pris i forhold til kvalitet og endelig når det kommer til forhandlernes fortjeneste.

Det er ikke nogen hemmeligheden at forhandlerne ikke tjener særlig mange penge på Apple, da fortjenesten er absolut minimal. Men det er på den anden side også derfor, at Apple år efter år kan fremvise det ene rekordresultat efter det andet.

Og de har jo den fordel, at kunderne er så vilde efter produkterne, at hvis de ikke kan købe dem i butikkerne køber de dem bar epå apple.com, og derfor er butikkerne presset til at gå med på Apple’s vilkår, medmindre de vil gå glip af uvurderlig omsætning.

 

¨

Skriv en kommentar til indlæget

*