Varme “forsinker” iPhone5

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der var mange der på forhånd havde regnet med, at Apple ville præsentere iPhone 5 i juli måned. Historisk set har Apple nemlig annonceret nye udgaver af den populære telefon i denne måned.

Dette er dog som bekendt endnu ikke sket, og der er heller ikke meget der tyder på at det skulle gå hen og ske.

Nu er det så kommet fra, at Apple muligvis har problemer med deres A5 processorer. Problemet skal findes i at processoren bliver for varm og at hele telefonen dermed også bliver det.

Og det skulle altså være grunden til at iPhone 5 er “forsinket”. Det kan dog være lidt underligt at tale om en forsinkelse eftersom Apple ikke på noget tidspunkt rent faktisk har annonceret iPhone 5.

Der har også gået rygter om at Apple vil sende en iPhobe 4s på markedet med mindre opdateringer og forbedringer i forhold til den nuværende model.

Det absolut nyeste rygter går på, at Apple har iPhone 4s i baghånden og vil lancere den såfremt det ikke lykkedes for deres teknikere at løse problemet med den varme processor.

Skriv en kommentar til indlæget

*