Beatbox by Dr. Dre

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er nok mange der har stiftet bekendtskab med de populære hoved- og høretelefoner fra Monster Cable, der er lavet i samarbejde med Jimmi Iovine og Dr. Dre og går under navnet Beats Bt Dr. Dre.

De fantastiske hovedtelefoner er noget af det ypperste der findes på marked, når det kommer til overlegen lyd og ikke mindst et meget moderigtigt design, der er overlegent i forhold til stort set alle de konkurrerende mærker.

Hovedtelefonerne kommer i mange forskellige afskygninger, hvor de mest kendte nok er Studio udgaven, som man kan se i stort set alle musikvideoer i øjeblikket. De mindre høretelefoner bliver også lavet i mange variationer, udover de almindelige Monster Beats kan man også købe de lidt dyrere og tilsvarende bedre Diddy Beats.

Beats By Dr. Dre Studio

 

Alle disse forskellige modeller og variationer kan købes i Danmark, hvor flere butikker netop har fået dem ind i deres sortiment efter Monster har valgt at satse stort på det danske marked.

Beatbox By Dr. Dre

En ting der dog ikke i lige så høj grad har ramt butikkerne er iPhone/iPod docken Beatbox By Dr. Dre, og det er en skam, for der er tale om et sandt vidunder.

I takt med at iPhone og iPod er blevet mere og mere populære er det også væltet frem med diverse docks. Fælles for mange af dem er desværre at kvaliteten langt fra er i top, og at de især kommer til kort når det kommer til den dybe bas.

Med en pris på omkring 4000 kroner er Beatbox’en bestemt også blandt de dyreste docks der findes på marked, men når man først en gang har hørt lyden fra den, er man heller ikke i tvivl om at den er pengene værd. Den kan nemlig uden problemer erstatte 9 ud 10 musikanlæg.

Hvis du mangler perfekt lyd til en god grillaften (eller hvilket som helst) og har 4000 kroner du kan undvære, så er Beatbox en af de bedste lyd gadgets du kan investere i.

Den kan også benyttes med andet end iPhone og iPod, der er nemlig ganske almindelig jackstick tilslutning, så du kan også sættes din computer til.

Beatbox By Dr. Dre

 

Skriv en kommentar til indlæget

*