Hjælp til opsætning af iPhone

hjælp til opsætning

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

De fleste der har ejet en iPhone, ved at det er rimelig let at sætte den op, i hvert fald hvis man er bare en lille smule teknisk. Apple er generelt meget intuitive og pædagogiske og det er generelt svært at gøre noget forkert. Alligevel kan man godt komme i tvivl om hvordan man skal gøre, hvis den først begynder at drille lidt, og det ikke lige virker som det skal.

Er man kommet ud i sådan et problem, vil der i stort set alle tilfælde være hjælp af hente ved at søge på nettet og finde guide rundt om på nettet, blandt andet her på Appleinfo, men også mange andre steder. Der er nemlig næsten altid nogen, der har oplevet det samme problem før dig og har fået løst problemet, og det kan du lære af.

Men er problemet lidt større eller mere komplekst, er der mange der foretrækker at kunne blive guidet gennem problemerne ved at snakke med en. i telefonen, så man kan følge lidt mere med. I sådanne tilfælde er det rart at kunne ringe til kundeservice, hvilket typisk vil være i de teleselskaber, hvor man har sit abonnement til sin telefon.

Der er nogen selskaberne der er meget gode til at hjælpe, men der er også rigtig mange, der henviser til deres hjemmesider, hvor de har samlet de spørgsmål, som der bliver stillet flest gange. På disse sider finder man rent faktisk ofte de bedste guider, da disse er lavet til folk, der ikke har så stort teknisk snilde.

Søger du eksempelvis på Kundeservice og priser på mobilabonnement ved 3 kan du hurtigt finde frem til en lang række guides om hvordan du opsætter din telefon. Den specifikke opsætning er naturligvis til “3” abonnementer, men langt det meste er standard og gælder alle operatører, så “3” kunne lige så godt være skiftet ud med Telenor, CBB eller noget helt tredje.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*