iPhone Tricks du ikke kendte til

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Uanset om du er en Iphone nybegynder eller en Iphone pro, så burde der være nogle tricks nedenstående som du ikke har mødt før. Det er tricks som vil kunne spare dig for en masse tid + gøre det nemmere for dig at bruge din Iphone

1. Scroll til toppen af skærmen

I enhver app kan du automatisk scrolle op i toppen af siden ved blot at klikke i toppen af app’en, på “top fanen” – der hvor batteriet og uret også vises. I Safari bringer det dig kun til toppen af den pågældende side og viser samtidig URL fanen.

2. Skriv din URL hurtigere

Når du skriver en URL streg i Safari behøver du faktisk ikke tilføje www eller .dk. F.eks. vil du ind på www.miinto.dk, men kan bare nøjes med at skrive miinto i URL boksen. Det er dog vigtigt du sætter din søgemaskine til google og ikke Yahoo.

3. Genvej til .org og andre – [Kun på 2.0 firmware]

Hold .com knappen nede og få flere muligheder: .net, .org, .edu. OBS! Glid fingeren til de forskellige i stedet for at løfte og klikke.

4. Tryk og hold for forskellige bogstaver

Find et bogstav og hold fingeren på det – du vil se andre bogstaver komme frem i en pop-up. Eks. skal du skrive ü holder du bare fingeren på u indtil pop-up’en kommer frem.

iPhone trick 1 - iPhone genstart5. Genstart din Iphone

Tryk og hold “home” knappen og “Sleep” knappen for at genstarte din Iphone. Du vil kunne se et hvidt lys blinke, skærmen vil slukke og så tænde igen. Du skal blive ved med at holde indtil skærmen tænder igen.

6. Tag et Screenshot

For at tage et Screenshot med din Iphone holder du “home” knappen og trykker én gang på “sleep”knappen. Skærmen vil give et glimt og skærmbilledet vil være gemt i dit kameraalbum, se eventuelt billedet til højre, der illustrer hvordan dette iPhone trick udføres.

7. Begrænsninger på din Iphone

Du kan aktivere diverse begrænsninger på din Iphone. F.eks. blokerer diverse sider på Safari, Youtube, Itunes eller andet. Du skal gå i indstillinger, generelt og så begrænsninger

8. Gem billeder fra Safari

Gen billede fra Safari på iPhoneFor at gemme billeder fundet via brug af Safari skal du blot trykke og holde på billedet, herefter kommer en menu frem som spørger: Arkiver billedet eller annuller. Så snart det er gemt kan det bruges som baggrund.

9. Spol hurtigt frem eller tilbage i video el. musik numre.

I stedet for at trykke for at skifte sang frem eller tilbage, så hold frem/tilbage pilen nede for at spole hurtigt frem/tilbage.

Skriv en kommentar til indlæget

*