Køb et cover – men ikke hvilket som helst

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Mange der har haft en eller flere iPhones over en længere periode, har nok oplevet at skærmen går i stykker. Selvom iPhonen uden sammenligning er den bedste telefon på markedet, er der desværre rigtig mange der kommer ud for at deres skærm går i stykker, hvilket måske er den største “fejl” ved telefonen.

Den lette løsning på problemet er at investere i et cover til telefonen, da dette er den absolut nemmeste måde at beskytte den på, og i langt de fleste tilfælde er det også langt den billigste og effektive.

Billigste er ikke bedst når det kommer til covers

Du kan sagtens købe et billigt iPhone cover til din telefon, der vil beskytte det mod ridser, det vil selv de billigste covers gøre, og derfor kan man også sagtens sige, at alle covers har en effekt – men du skal tænke meget over dit behov inden du beslutter dig hvilken slags du skal have fat i.

Køber du et af dem der næsten ikke kan ses, skal du nok ikke forvente det beskytter meget mere end beskyttelse mod ridser og lignende og vil ikke beskytte den mod slag. Det vil derfor også være en løsning der er tilstrækkelig for langt de fleste.

Er du eksempelvis meget fysisk aktiv eller har et arbejde inden for håndværk eller lignende, kan det være en god ide at investere i et covers, der er tykkere og dermed beskytter bedre, så det også er slag og tryk, der bliver beskyttet og ikke bare ridser fra eksempelvis nøgler og lignende.

Skriv en kommentar til indlæget

*