Lav smart E-mail signatur på din iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Her på appleinfo synes vi det er en smule kedeligt med den almindelige mail signatur på din iphone. Det kan du faktisk lave om på lyn hurtigt. Læs herunder.


For at oprette en HTML signatur på din iPhone skal du blot klikke dig ind på det engelsk skrevet site, www.coolgeex.com/iPhonesign/, herefter udfylder du den online formular den viser dig med dine kontakt info. Det er muligt at indsætte din facebook account, logo og meget andet.

Efter du har udfyldt formularen er det vigtigt at du husker den pinkode du indtaster til sidst – hvis nu du skulle bruge signaturen igen.

Når du har udfyldt det hele og vil videre, trykker du på ”ceate signature”. Du vil nu komme videre til en skærm, som viser dig en URL som skal indtastes på din iPhone via Safari i din iPhone.

Tag din iPhone, åbne Safari og indtast den viste URL. Du vil så blive bedt om at indtaste den pinkode du indtastede tidligere. OBS! Inden du indtaster din pinkode, er det en god idé at gemme den URL som din hjemmeskærm, så du til en anden gang hurtigt kan få signaturen frem igen. Det gør du sådan her: Tryk på + og så ”indstil som hjemmeskærm”.

Husk også at fjerne standard signaturen fra din iPhone. Det gør du sådan her: (Indstillinger -> mail, kontakter, kalender -> signatur)

Skriv en kommentar til indlæget

*