Synkroniser Google kalender med iPhone

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Bruger du Googles kalender igennem Google Apps, Gmail eller en anden Google tjeneste, og vil du gerne have den synkroniseret med din iPhone automatisk? Så læs med her, og lær hvordan.

1. Åben indstillinger -> E-post, kontakter, kaldender -> Tilføj konto -> Anden -> Tilføj CalDAV-konto

2. Inde i CalDAV-konto indstillinger udfylder du følgende informationer. Husk på at som brugernavn skal du bruge din e-mail (den samme du bruger på din google konto + det samme password)

Caldav kalender opsætning iPhone og Google kalender 1

3. Tryk derefter på Næste (Her vil den kontrollerer om dine oplysninger stemmer overens med din google konto)

4. Hvis ikke den vil godkende dine indtastede oplysninger, klik på Avanceret indstillinger og forsikre at ”Brug SSL” er tændt, at porten er 443 og at du har husket at bruge @ i dit brugernavn/konto

Caldav kalender opsætning iPhone og Google kalender 2

Det var det! Nu vil din kalender opdaterer sig synkront med din google kalender. Det betyder, at opretter du et event fra din google kalender, kommer den med det samme ind i din iPhone kalender og omvendt.

OBS! Der kan sommetider godt gå nogle minutter før den er synkroniseret, så du behøver ikke stresse dig selv, hvis ikke den er der prompte!

Skriv en kommentar til indlæget

*