Nogle af de bedste højtalere kommer fra Danmark

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I takt med at Apple’s iPhone og iPad er blevet den foretrukne lydkilde for millioner af mennesker, er interessen for trådløse højtalerne til hjemmet steget gevaldigt. Der er mange stereoanlæg der er forsvundet ud af de danske til fordel for kompakte højtalere, ikke mindst i takt med at kvaliteten på disse er steget i en sådan grad, at de let kan erstatte større anlæg og et par store højtalere.

Der er tusindvis af producenter som laver trådløse højtalere specielt til brug fra smartphones, kvaliteten er dog meget svingende, det samme er priserne. For det er muligt at købe små højtalere til et par hunderede kroner, men det er nok ikke det man skal satse på, hvis målet er at spille stuen op. Man kan også købe udstyr for mange tusinde kroner, men her vil de fleste nok hurtigt komme til at bruge mange flere penge end nødvendigt.

Heldigvis finder der også en masse produkter midt imellem, hvor kvalitet og pris følges rigtig godt ad, og hvor man får meget lyd til priser der er til at betale. To rigtig gode bud på din næste trådløse højtaler kunne faktisk meget vel stamme fra Danmark.

To bud på lækre højtalere af en god kvalitet kunne nemlig meget vel være Libratone eller Kreafunk, der ikke blot er flotte og indbydende men også er af en høj kvalitet. Libratone er dog ikke helt danske mere, da de er blevet solgt til en asiatisk investor. Libratone laver super lækre højtalere i prislejet fra omkring 1500 kroner og kan købes mange steder.

Et andet godt bud er den danske iværksættervirksomhed Kreafunk, der startede for godt 5 år siden, og laver rigtig fremragende højtalere til priser unde 1000 kroner, for en højtalere der sagtens kan spille en stue op. Kreafunk forhandles blandt andet ved Livingshop.

Den største spiller på markedet er dog Sonos, men modsat Sonos kræver Libratone og Kreafunk ikke, at man benytter deres system til at afspille musikken, hvilket mange nok ser som lidt af en gene.

Skriv en kommentar til indlæget

*