iCloud Music skal være global

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der har været skrevet meget om at Apple arbejder på at deres iCloud service om musik skal være global. Indtil videre har der været mange, der har været skeptiske overfor dette.

Der er utrolig mange forskellige regler og love om ophavsrettigheder i forskellige lande, og det vil derfor være et enorm puslespil, der skal lægges, hvis Apple skal lykkes med at gøre deres iCloud service global.

Ikke desto mindre så forlyder det dog, at Apple vil præsentere tjenesten den 4. oktober, hvor de også præsenterer deres kommende iPhone 5 og sandsynligvis også en iPhone 4S. Hvad der ellers vil blive præsenteret på mødet, vil tiden vise, men der vil uden tvivl blive skrevet et utal af rygter inden mødet bliver skudt i gang.

Det er ikke bekræftet, men angiveligt skal Apple betale pladeselskaberne op mod en milliard kroner, for at tilbyde tjenesten, der skal gøre brugernes musik tilgængelig uanset hvor i verden de befinder sig.

Vi er uden tvivl mange, der glæder os til tirsdag, hvor Apple løfter sløret for hvad resten af året skal bringe.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*