Se den nye iPod produktlinje

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Den nye Ipod Shuffle vil få knapper og den samme VoiceOver funktionen som debuterede i den sidste Shuffle-model. Den har også mulighed for at lave playlists og derved også kunne benytte sig af Genius playlist. Den vil kunne holde en batterilevetid på 15 timer og komme på markedet i 5 farver. Pink, Guld, Sølv, Blå og Grøn. 2GB modellen vil koste knap 600 kr.

De nye iPods fra Apple

Nye iPod Nano fra Apple

Ipod Nano’en er også blevet opdateret ved at fjerne klik knapperne og erstatte dem med en multi touch skærm, som bevirker at modellen kan blive mindre. Den nye Ipod Nano er 46% mindre end modellen tidligere og den nye Nano vil kunne leve i hele 24 timer. Den nye touch skærm minder meget om de andre iOS produkter, hvor der findes en home-skærm med ikoner som mapper til. F.eks. foto, kunster, playlists m.m. Man kan rotere skærmen manuelt med fingrene. Man ville kunne få den i granit, blå, sølv, grøn, guld og rød. Den kommer til at koste ca. 800 kr. for 8GB og 1000 for 16GB.

Ny iPod Touch

Til sidst med ikke mindst vil vi se en helt nu generation af Ipod Touch, som jo kommer med det såkaldte Retina Display med 324 pixels pr. tomme, som jo fik sin debut hos Iphone 4. Den vil også få Apple‘s A4 processor, som giver dig en super spil oplevelse, Front-Face kamera så du kan se dine venner mens du snakker med dem, optage i HD i Rear-Face kamera. Den vil have iOS4.1 med Apple’s spilcenter og vil kunne spille musik i op til 40 timer. Den kommer til at koste mellem 1.800 – 3.100 kr. Alle de nye modeller er tilgængelige og kan købes på Apple’s site allerede i dag.

Skriv en kommentar til indlæget

*