14 tommer MacBook air på vej?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I øjeblikket findes Apples populære ultratynde og lette MacBook Air i en 11 eller 14 tommer udgave, men der er begyndt at florere mange rygter om, at Apple skulle være på vej med en 14 tommer udgave.

Det er selvfølgelig ikke nyt, at der er mange rygter omkring Apple, men ikke desto mindre er dette en af dem der i hvert fald giver godt mening. En 14 tommer udgave ville nemlig kunne blive et stort hit i Kina, da mellem 35-40% af alle bærbare computere der sælges i Kina er 14 tommer.

Apple er så småt ved for alvor at få et gennembrud på det kinesiske marked, og med 1,6 milliarder indbyggere og en hastigt voksende middel og overklasse er det et marked med voldsomme vækstmuligheder.

Der har dog ligeledes gået rygter om, at Apple ville lancere en MacBook Air i 15 tommer. Det har så til sammen sat gang i rygterne om, at Apple muligvis vil komme med en 15 tommer udgave i hele verden, mens kun på kinesiske marked vil udsende en 14 tommer.

Apple er som altid stille omkring kommende projekter, og lige i øjeblikket har de utvivlsomt nok at gøre med den forestående lancering af iPad 3, hvilket finder sted i næste uge.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*