15 tommer MacBook air på vej

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er mange der elsker deres MacBook Air i det ufattelige lækre og tynde design. Der er dog uden tvivl også mange, der gerne ville have en lidt større skræm, end dem Apple tilbyder i øjeblikket.

Som det er nu, er det som bekendt kun muligt at få dem i 13 eller 15 tommer. Det kan dog meget vel være fortid, da Apple angiveligt skulle arbejde på en 15 tommer udgave. Ikke nok med at de skulle arbejde på den, hvis rygtet taler sandt er den muligvis ganske få måneder væk.

Som det altid er med den slags sager, så er det ikke noget der stammer fra Apple selv. Denne gang er det en japansk tech hjemmeside, der mener at være i besiddelse af viden omkring den nye version af en MacBook air.

Ikke nok med at skærmen skulle blive større, så skriver Macotakara også, at den bliver endnu tyndere end de udgaver der er på markedet i øjeblikket.

MacRumors spekulerer også i, at der muligvis kan være tale om en helt ny slags computer, og at det ikke er sikkert, den kommer til at gå under navnet MacBook Air, men som sagt så er det altså rygter indtil videre. Og vi skal nok ikke regne med at Apple meleder noget ud i den nærmeste fremtid.

Skriv en kommentar til indlæget

*