LG Phillips laver MacBook pro skærme

macbook skærm

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er ikke nogen hemmelighed, at Apple ofte outsorcer flere af delene i deres maskiner til andre leverandører. Det er dog sjældent at de snakker højt om, hvem der laver de forskellige dele.

De har således heller ikke haft travlt med at afsløre, hvem det er, der laver de fremragende skærme som de nye MacBook Pro modeller er udstyret med, hvilket naturligvis har sat gang i en masse rygter om, hvem deres samarbejdspartnere er.

Nu skulle det dog være slået fast – det er LG Phillips der leverer der helt igennem fremragende Retina skærme til Apple. Det har iFixIt afsløret, ved at skille en af modellerne ad.

Det skriver iFixIt i hvert fald på deres Twitter. Man skal dog nok ikke forvente, at Apple har nogen planer om hverken at be- eller afkræfte rygterne. Det er i hvert fald ikke noget de generelt er kendte for.

Det der gør denne slags ting interessante, er naturligvis at Apple får enorm ros for deres skærme, også selvom de reelt bare køber dem hos en anden producent

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*