LG sagsøger Apple for at starte for hurtigt

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Når snakken går på Apple, handler det meste i øjeblikket om iPhone 5. Der er dog også mange knapt så sjove nyheder omkring den amerikanske gigant, ikke mindst når det kommer til juridiske spørgsmål.

Apple har nemlig talrige sager kørende mod HTC og Samsung, mens Samsung samtidig også har rettet anklager mod Apple. Denne sag har senest resulteret i, at Samsung har fået forbud mod at sende deres Galaxy Tab 10.1 på markedet i Australien.

Nu melder endnu en sag sig på banen, og denne gang er det nok engang imod Apple. Det er denne gang koreanske LG, der er ude med anklager mod Jobs & co.

Det handler om den måde som Apple starter hurtigt op på i det nye Mac OS X. LG mener nemlig, at Apple i deres såkaldte fast booting system har brudt en patent, som LG er i besiddelse af.

Det kan dog vise sig at blive en dyr omgang for LG, især hvis de skulle gå hen og tabe sagen. De er nemlig leverandør til Apple, hvor de leverer dele til deres skærme. Apple har tidligere valgt at droppe samarbejdspartnere på grund af den slags stridigheder. Dette skete eksempelvis med Samsung, der angiveligt ikke længere skal leverer processorer til Apple.

Så man må håbe, at LG har tænkt sig godt om inden de har taget det drastiske skridt. Der er som bekendt et godt gammelt udtryk der hedder “Dont bite the hand that feeds you”

 

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*