Advarsel mod falsk Black Friday tilbud

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I dag er det den såkaldte Black Friday i USA. Dagen efter Thanksgiving markeres altid med forlængede åbningstider i de amerikanske butikker. Der er ligeledes mange af butikkerne, der har helt specielle tilbud denne ene dag.

Der er også specielle tilbud på Apple’s hjemmeside, hvor man kan spare et par hundrede kroner, hvis man vælger at købe sine produkter i dag.

Der er naturligvis nogen der prøver at udnytte godtroende folk på andres bekostning, og i år er ingen undtagelse. Der er florerer således en del mails i øjeblikket der påstår at man man opnå et specielt Black Friday iTunes tilbud. Man skal bare downloade den vedhæftede fil for at få alle detaljerne.

I mailen står der, at man har modtaget et gratis gavekort i forbindelse med Black Friday, men det er altså svindel. Og det er langt fra første gang en sådan mail florere online.

Selvom det virker meget åbenlyst, så skal det altså understreges at der ikke findes en sådan tilbud, og at den vedhæftede fil er en lille virus.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*