Aimersoft DVD Creator

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Leder du efter et program til at konstruere DVD film på din Mac? Så bør du se nærmere på Aimersoft DVD Creator. Programmet er et professionelt DVD program, som samtidigt er nemt at benytte.

Programmet kan omkode stort set alle videoformater, så du kan importere videoklip fra alle de formater du måtte ønske og kombinere det hele til en DVD. I programmet kan du trimme, skære rotere og justere, tilføje effekter som vandmærker, ind og ud fading og meget mere.

Programmet er helt optimalt til at fremstille foto DVDer også og byder på en lang række måder at præsentere indholdet på. Dermed er det nemt at bevare alle familiebillederne på en disk og få dem fremvist på en klassisk og stilfuld facon.

Du kan selvfølgelig også lave smarte menuer til dine DVDer og der er fri download af de mange templates som ofte opdateres. Du kan også lave dynamiske menuer, hvor elementer svæver rundt og andre er statiske.

Programmet kan fås i en gratis prøveudgave, som du kan downloade her. Prøveudgaven giver rig mulighed for at teste programmets funktioner af.

Skriv en kommentar til indlæget

*