Apple dropper 17 tommer macBook pro?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple storsælger af stort set alt hvad de producerer, og hvis det ikke storsælger, så stopper de med at sælge det. Og det kan meget vel være, hvad der er ved at ske med 17 tommer udgaven af MacBook Pro.

I hvert fald forlyder det analytikeren Ming-Chi Kuo, at salget ikke har været tilfredsstillende af den fysiske største MacBook pro, og derfor stopper de sandsynligvis produktionen og nøjes med at satse på de mindre modeller.

Hans forudsigelser er baseret på en undersøgelse, der viser at der i første kvartal af 2012 blev solgt omkring 3 millioner bærbare computere  i USA og mere and halvdelen af disse var 13 tommer. Eksempelvis forventes det ligeledes, at der blev solgt omkring 500.000 Macbook Air 11 tommer og et tilsvarende antal i 13 tommer.

I alt mener Ming-Chi Kuo blot, at der blev solgt omkring 50.000 MacBook pro i 17 tommer, og trods den relativ høje pris, er det ikke nogen specielt god forretning for Apple, hvis antallet af solgte enheder ikke er højere end dette.

Det skal naturligvis med det samme siges, at Apple endnu ikke har udtalt sig om rygterne om at de skulle stoppe produktionen, men vi holder naturligvis øje med sagen.

Skriv en kommentar til indlæget

*