Apple dropper Ping

apple

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er ikke mange ting Apple laver, der ikke ender med at blive gigantiske succeser. En gang imellem kommer de dog med et tiltag, der bare ikke rammer i forbrugernes smag, og en af de ting har været Ping.

Du har sikkert set det i dit iTunes, men hvis du er ligesom de fleste andre, så har du aldrig brugt det, og det har Apple altså nu taget konsekvensen af, og til efteråret er det helt slut.

Ping var Apple’s forsøg på et socialt netværk i deres iTunes, der gjorde det muligt at følge sine yndlingskunstnere. Samtidig kunne man også anbefale dem til andre brugere, og selvom ideen måske synes fin nok, så blev det aldrig nogen succes, og nu slutter det altså snart.

Til efteråret kommer der sammen med iOS 6 en større opdatering til iTunes, og her kommer der til at være en meget stor integration med Twitter og Facebook, hvilket naturligvis komplet overflødiggøre Ping, hvilket Apple altså så i følge All Things Digital har taget konsekvensen af. Og dermed må de se en af deres få tiltag falde til jorden.

Skriv en kommentar til indlæget

*