Apple er ikke miljøvenlige mere

Apple

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er næppe noget der er så moderigtigt, som at være miljøvenlige, og det har Apple generelt altid været gode til. Men med deres nye modeller er de gået nye og mere besværlige tider i møde.

Apple har på langt de fleste af deres modeller været certificeret af The Electronic Product Environmental Asessement (EPEAT), som er en form for standart der viser, at et produkt er lavet så miljøvenligt som muligt.

Men som nævnt, så er det nye tider. Apple har nemlig været nødt til at bede EPEAT om at fjerne oplysningerne på en længere række af deres modeller. Nærmere betegnet drejer det sig om 39 forskellige modeller, hvilket blandt andet tæller desktop og bærbare computere.

Det er ikke officielt meldt ud, hvad begrundelsen er for problemerne, men meget tyder på, at det er Retina skærmene, der er den store synder, da disse kræver ekstra meget i produktionen i forhold til andre skærme.

Skriv en kommentar til indlæget

*