Apple fordobler Mac produktion

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er hårde tider for mange producenter af notebooks. Salget har gennem det sidste stykke tid, og dette kan kan eksempelvis hænge sammen med at salget af tablets er steget, at de generelt holder længere og derfor ikke skal udskiftes så tit.

Rent faktisk er de eneste to store producenter, der kan præsentere en fremgang i øjeblikket og det er Samsung og Apple. Den helt store vinder inden for markedet for bærbare computere er dog Apple.

Apple har ikke bare mere end almindelig godt fat i markedet for telefoner og tablets, også når det går til de mere “traditionelle” produkter kan de melde om høj vækst. Rent faktisk regner Apple med at de vil fordoble produktionen, af de meste populære modeller, hvilket blandt andet vil sige MacBook Pro.

Og når man nu snakker om MacBook Pro, så kan man ikke komme uden om rygterne, at der skulle være helt nye modeller på vej. Angiveligt skulle modellen blive annonceret inden for ganske kort tid. Og Intel der skal lave Sandy Bridge dual-core processoren der tidligere afsløret, at chippen er klar den 20 februar. Det forlyder, at chippen er noget af de eneste der mangler inden produktionen af nye MacBok Pro modeller kan begynde.

2 Comments

  • hvornår var det præcis rygtet om de nye Mac pro startede?
    og hvornår regner man mere præcist at de nye kommer?
    – bliver det her i foråret eller starten af sommeren.

  • For 3-4 dage siden kunne macrumors berette, at intel ville levere processorer fra den 20. februar.. som skrevet forventes det at de bliver annonceret snart, men i løbet af foråret (slut marts, start april)

Skriv en kommentar til indlæget

*