Apple forgylder chefer

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

At være ansat i Apple er en god tjans for bankkontoen, naturligvis især hvis man besidder en af de øverste stillinger i verdens mest værdifulde selskab.

Over de sidste par uger er der et par af de store chefer, der der har forladt selskabet. Men der er naturligvis endnu flere der bliver i deres respektive stillinger, og de har nu også fået en endnu bedre grund til.

En lang række af cheferne i selskabet kan nemlig se frem til ganske betragtelige bonusser. Der er tale om alle de øverste vice presidents både indenfor salg, udvikling, software osv.

Størstedelen af dem får nemlig en bonus på 150.000 aktier i selskabet, hvor de får halvdelen i sommeren 2013 og den sidste halvdel i 2016, og det burde være en ganske fornuftig grund til at blive.

Aktierne er nemlig i skrivende stund omkring 60 millioner dollars værd, og det er vel og mærke hvis den ikke stiger yderligere.

Tidligere på året fik den absolut øverste chef Tim Cook også en bonus, den var dog af en lidt anden størrelse. Han kan nemlig se frem til at modtage i alt en million aktier i selskabet, hvis han ellers bliver der de næste ti år.

Og med udsigt til en lille halv milliard dollars, er det nok de færreste der ville forlade deres position frivilligt, også selvom den i forvejen velbetalte Cook nok ikke mangler pengene.

Skriv en kommentar til indlæget

*