Apple køber iCloud for 20 millioner

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der bliver snakket med om “skyen” og clouding i øjeblikket. “Cloud” gør det meget kort sagt muligt at gemme og få adgang til filer og dokumenter uanset hvor i verden man befinder sig.

Dropbox og diverse andre datastorage tjenester er eksempler på cloud computing hvor der ligger data gemt på en server et sted hvor man kan få adgang uanset hvor man befinder sig.

Der er meget der tyder på at Apple går med tanker om aktivt at benytte muligheden i den ene eller anden form. Mange mener at der vil være “cloud” elementer i det kommende styresystem, indtil videre er dette dog ikke bekræftet.

I hvert fald har Apple købt domænet iCloud.com for den nette sum af 4,5 millioner dollars eller lige godt 20 millioner danske kroner.

Sælgeren er Xcerion der har været med til at skabe den såkaldte cloud service. De har nu valgt at kalde deres service for cloudme.com

Skriv en kommentar til indlæget

*