Apple laver censur i App store

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har aldrig været sen til at kritisere andre for at lave produkter eller programmer der ikke er gode nok. Men når det kommer til at modtage kritik er de åbenbart knapt så åbne.

Måske er det fordi de så sjældent modtager stor kritik, ikke desto mindre er det hvad der er sket for nylig i forbindelse med en opdatering af programmet Final Cut Pro X.

Der har nemlig være mange hårde kommentarer omkring opdateringen, og modtagelsen var være direkte negativ. Det har Apple taget en voldsomt konsekvens af, som man kan læse på 9to5mac, så har den amerikanske gigant slet og ret valgt at lukke for alle kommentarer.

Og det er da ikke første gang at Apple lukker ørerne når det kommer til kritik, der gik også lang tid inden de valgte at kommenterer på de mange klager over dårlige antenner i iPhone 4.

Men måske er det bare fordi Apple er vant til så meget medgang, at de bliver helt fortvivlet når der kommer til modgang.

If you aint got nothing nice to say, then don’t say nothing – er åbenbart deres devise når det kommer til brugerne.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*