Apple laver HDTV?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er ikke nok med at have indtaget markedet for bærbare lydafspillere, bærbare computere, stationære computere, tablets og ikke mindst samrtphones.

Det lader i hvert fald til, at Apple vil have det hele, og måske også lidt til.

Der har længe gået rygter om, at Apple skulle arbejde på et HDTV, og nu forlyder det ifølge analytikere fra USA, at der meget vel kan være noget om snakken. Dog skulle der ikke være tale om et HDTV men hele tre forskellige.

Trip Chowdhry fra Global Equities Research mener ifølge Appleinsider, at Apple vil sende skærmene på markedet i tre forskellige størrelser, hvilke der helt præcist er tale om, kommer han dog ikke med nogen forudsigelser om.

Det ville da også give god mening hvis Apple rent faktisk går med de planer. De har finanserne i orden til en investering, og desuden har de så trofast en fanskare, at det næsten allerede på forhånd er dømt til at blive en succes.

Der er nok ikke den store tvivl om at AppleTV kommer til at spille en stor rolle i de rygtede skærme, men Apple har altså endnu ikke bekræftet.

Hvis Chowdhry ellers får ret, så bliver de lanceret til marts næste år

Skriv en kommentar til indlæget

*