Apple nummer fem i Europa

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der var en gang hvor Apple kun var for de modebevidste eller de ansatte i medie og reklamebranchen. Det er vist unødvendigt at sige, at sådan er det ikke længere.

Apple bliver ved med at vinde markedsandele i vores del af verden. En ny undersøgelse lavet af Gartner, viser at Apple nu er den femte mest solgte computer i Vesteuropa.

Med et salg på omkring 1,13 i det forgangne kvartal, ligger Apple nu som nummer fem overgået af Dell, ASUS, Acer og HP i den rækkefølge. Selvom Apple altså har solgt mange computere, er der langt op til nummer et på listen der er HP. I sidste kvartal solgte de nemlig 3,3 millioner PC’er. Altså godt tre gange så mange som Apple.

Noget af det Apple virkelig kan glæde sig over er, at de er en af de eneste der har oplevet fremgang i det forgangne år. Apple har kunne notere en fremgang på 19,6 %, mens nummer et på listen HP har haft en tilbagegang på 7,5 %.

Langt værre ser det dog ud for Acer. Sidste år lå de på førstepladsen og havde solgt mere end 4 millioner PC’er, men deres salg er faldet med hele 45,1 % og de er nu på andenpladsen med omkring 2,2 millioner solgte.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*