Apple på vej med billig MacBook Air

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple må siges, at have rimelig godt i alle markeder de befinder sig på, men det kan naturligvis altid blive lidt bedre. I øjeblikket er der rigtig godt gang i salget af Windows baseret ultrabooks, der er små lette og ikke mindst billige.

Apple kan være konkurrencedygtige i mange ting, men billige computere er generelt ikke en af dem, hvilket dog heller aldrig har været det helt store problem, da kunderne generelt er villige til at betale hvad de koster.

Alligevel forlyder det, at Apple går med planer om at gå lidt i konkurrence med prisen. I hvert fald går der rygter om, at Apple vil lancere nye version af MacBook Air i en prisklasse i omegnen af 800 dollars, hvilket er under 5000 kroner.

Apple har naturligvis endnu ikke bekræftet disse rygter, men kilder siger ifølge Digitimes, at det meget vel kunne ske ved Worldwide Developer Conference der finder sted om en måneds tid den 11. juni.

Skriv en kommentar til indlæget

*