Apple størst inden for PC’er

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I mange år har det været Hewlett-Packard, der har været den største producent af PCér – bærbare såvel som stationære, men den tid kan meget vel være forbi, eftersom der er en ny gigant på vej mod førstepladsen.

Ikke overraskende er det Apple, der er på vej mod at blive den største producent af personlige computere på det amerikanske marked, hvilket vil være endnu en milepæl for den amerikanske gigant.

Det er naturligvis den voldsomt stigende popularitet af MacBook Pro, MacBook Air og ikke mindst iMac, der har været med til at booste salget år efter år efter år.

Eftersom der er tale om estimater, er det naturligvis ikke sikkert at Apple rent faktisk kommer til at overtage førstepladsen, da dette vil kræve at udviklingen fortsætter i samme hastighed som den har gjort hidtil, men der er ikke meget der tyder på, at det ikke skulle ske.

Såfremt udviklingen holder den nuværende kurs, vil Apple allerede i første halvdel af 2012 overhale HP, og dermed sidde tungt på endnu en trone. Deres iPhone er desuden også den mest solgte smartphone i USA, og deres iPod er den mest solgte musikafspiller, så der er snart ikke flere lister de kan toppe.

Skriv en kommentar til indlæget

*