Apple stopper for udskiftning af HD

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

For kort tid siden lancerede Apple den nye serie af den populære iMac, der er mange nye fantastiske feature såsom bedre og hurtigere processorer, HD kamera og alt det dér.

En ting man dog gør klogt i at vælge rigtig fra start er harddisk, det er nemlig ikke længere muligt selv at udskifte den, med en der ikke er fra Apple. Det kan læse på hjemmesiden 9to5mac.com

Harddisken kan nemlig kun udskiftet med en original Apple harddisk der forhandles hos udvalgte forhandlere, tidligere kunne den udskiftes med en valgfri 3.5 tommer harddisk, men det er altså ikke længere tilfældet.

Problemet er dog ikke større end, at man som bekendt selv kan vælge hvilken størrelse harddisk man vil have i, eller blot at tilslutte en ekstern harddisk.

Det er dog stadig et smart træk fra Apple for at sikre at det er deres produkter der bliver benyttet i deres maskiner. Om man er enig i denne strategi eller ej er så en anden sag.

Skriv en kommentar til indlæget

*