Apple TV med Siri i 2013

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der har længe været snak om, at Apple skulle gå med planer om at lancere deres egne fladskærme. Og som tiden er gået er disse rygter taget til i styrke, og alt tyder da efterhånden også på, at det er et spørgsmål om hvornår det sker, og ikke om det sker.I den bog der netop er udkommet om Steve Jobs, skrevet af Walter Isaccson, kommer det også frem, at Steve Jobs mente at industrien for tv-skærme var blevet fuldstændig ødelagt, og at Apple ville have gode muligheder.

Angiveligt skulle Apple også have arbejdet med ideen i flere år, måske endda så langt tilbage som 2007 hvor de første gang lancerede deres Apple TV box. (hvor den anden udgave netop er kommet i handlen).

En af grundene til at Apple ikke har sendt noget på markedet endnu, kan muligvis hænge sammen med at Siri først nu er blevet lanceret. Det forlyder nemlig, at der kommer til at være en “Siri” funktion i fjernsynet, der gør en fjernbetjening overflødigt, da alt vil være stemmestyret. Så man kan bede om alt lige fra film, nyheder, musik og til videoklip på youtube, og meget meget mere.

Det er da også en af grundene til at det lader vente på sig, da teknologien ikke er til det endnu, men at det nærmer sig. Rygtet siger, at Apple muligvis vil præsentere produktet i slutningen af 2012 og sende det i handlen i 2013.

Hvorvidt det kommer til at ske, eller det bare er endnu et af de utallige rygter der florerer omkring Apple vil tiden vise. Der er dog ingen tvivl om, at det ville give god mening. Da Apple lader til, gerne at ville overtage så mange elementer i den elektroniske verden som overhovedet muligt.

Skriv en kommentar til indlæget

*