Ballmer driller Apple

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Når det kommer til at udtale sig, er Microsoft chefen Steve Ballmer ikke kendt for at holde sig tilbage med at sige sin mening. Og forleden havde han også et par ord med på vejen til Apple.

Han var hovedtaler på Microsofts Worldwide Partner Conference, og her skulle der blandt andet tales salgstal. Han nævnte ikke Apple ved navn, men der er nok ikke nogen der er i tvivl om hvem han snakkede om. På konferencen udtalte han eksempelvis følgende (frit oversat)

Vi har en masse konkurrence i vores Windows forretning. Men vi kører hårdt på, og alene sidste år blev der solgte 350 millioner -350 millioner – nye PC’er. Det kan man sammenligne med dem der ligger i 20 millioner klassen. Altså 20 millioner er for mange, men 350 er sidst jeg tjekkede mange gange flere end 20″

Sidste år solgte Apple lidt over 20 millioner computere, og der er derfor ikke den store tvivl om at den lille stikpille var henvendt mod Apple.

Steve Ballmer er dog bestemt ikke uden humor, og han er godt klar over at det ikke går helt så godt med deres mobiltelefoner som de nok havde ønsket, og i alle tilfælde er de meget langt fra Apple på det punkt.

Telefoner, her er vi gået fra et være meget små, til at være meget små” udtale Ballmer, men understegede også at der var store forandringer på vej med Windows Phone Mango.


Skriv en kommentar til indlæget

*