Endnu et rekordregnskab

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Man skulle ikke tro det kunne lade sig gøre, men endnu en gang har Apple præsenteret en rekordregnskab. For første gang med Tim Cook i spidsen, er der blevet præsenteret et regnskab, og det ser bestemt ikke dumt ud.

På mange punkter minder regnskabet om mange af dem de har præsenteret i løbet af det sidste år. Der er således fremgang i salget af Mac computere, iPads og iPhones, mens salget af iPod endnu en gang har måtte gå tilbage.

I det tredje kvartal blev det i alt omsat for intet mindre end 28,27 milliarder dollars (godt 157 milliarder kroner), mens overskuddet var på hele 6.62 milliarder (godt 37 milliarder). Dermed omsætter de nu for mere end en milliard kroner – hver eneste dag.

I en pressemeddelelse skriver Apple chefen Tim Cook, at han er begejstret for resultater, der nu har sikret at årets omsætning har passeret 108 milliarder dollars, og at der er indtjent mere end 26 milliarder.

Og det ville da også være besynderligt, hvis han ikke var tilfreds med det resultat.

Skriv en kommentar til indlæget

*