Her er de nye MacBook Pro’s

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det sidste lange stykke tid, har alt hvad der har handlet om Apple stort set drejet sig omkring deres nye iPhone 4S. Derfor er det også stort set gået ubemærket hen, at de har lanceret deres nye opgraderinger af MacBook Pro.

Nu er specifikationerne om de nye modeller sluppet ud, og den gode nyhed er, at de bliver både hurtigere og får større harddisk samtidig med at de ikke kommer til at stige i pris.

13 tommer udgaverne

Hvis man er ude efter 13 tommer udgaverne, fås disse nu som Intel Core i5 2,4GHz  og Intel Core i7 2,8GHz mod tidligere 2,3 og 2,6, det er naturligvis stadig dual-core processorer. HD bliver går samtidig fra 350GB til 500 GB og fra 500GB til 750GB.

15 tommer udgaverne

Modellerne med 15 tommer har fået en lignende opdatering. Og de to modeller fås nu Core i7 processorer på enten 2,2 eller 2,4GHz. Luksusudgaven har fået en 2,5GHz processor. Også her er harddisken nu på 750GB.

Desuden er grafikkortet blevet udskiftet, så de nu er udstyret med et Radeon HD 6770 med 1 GB eller 512MB, alt efter hvilken model man nu en gang vælger.

17 tommer udgaverne

Ligesom i de andre udgaver, så er det processoren, grafikken og harddisken der er blevet forbedret i den nye udgave.

Du kan naturligvis læse meget mere på Apple’s hjemmeside

Skriv en kommentar til indlæget

*