Ingen iTunes sky i Danmark

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple arbejder i øjeblikket hårdt på et perfekt match mellem iTunes og iCloud, som blandt andet vil gøre det muligt at lytte til hele sin musiksamling, uden at man først skulle uploade den.

Løsningen blev præsenteret på det store WWDC – World Wide Developers Conference, til stor begejstring for mange. Indtil videre er det det kun amerikanerne der får del af løsningen i år.

Til september bliver det således muligt for amerikanere at benytte tjenesten, og lytte til alt deres musik uden at uploade det for en pris der kommer til at være 25 dollars.

Her i landet er der dog noget længere udsigter til tjenesten. Det forventes nemlig først at forhandlingerne omkring rettighederne kommer på plads en gang i 2012, og det er i Storbritannien vel og mærke, der kan altså meget vel gå endnu længere her i landet.

Vi kender allerede problemet med at vi ikke har de samme muligheder for køb af serier og film, som det er tilfældet i USA, og nu lader det også til at det bliver et “problem” med musikken.

  • This whole non-availability issue is really becoming a problem. Can’t understand why when the iPad itself is available, why all the apps are not. It’s nice to know though that there are actually some apps that are not yet available in the US; one of them is something I recently downloaded, in fact. Freephoo lets you make calls from your iPad by using your wifi/3g connection.

Skriv en kommentar til indlæget

*