Ingen over Apple

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

At det går godt for Apple og Steve Jobs er en af historiens største underdrivelser. De sidste mange år er det kun gået en vej, og det er fremad. Det startede med den gigantiske succes med Ipod’en, der for alvor gjorde Apple til allemandseje.

 

Siden har kæmpe succeser som IPhone og Ipad været med til at sikre at aktierne stiger og stiger. Alt i mens har salget af Imac, Ibooks, Powerbooks og Macbooks været stærkt stigende.

Alt dette har betydet at Apple sidste år i maj overhalede Microsoft i at være det selskab der var mest værd. Siden maj er det blot gået bedre og bedre, ikke mindst på grund af den store succes med deres Ipad.

Nu har Apple nået en gigantisk milepæl, i skrivende stund vurderes det det nemlig at selskabet har en estimeret værdi på 300 milliarder dollars, hvilket svarer til næsten 1,7 billioner kroner.

Dermed er der ingen IT selskaber der er bare i nærheden af Apple, hvis man måler i markedsværdi. Det eneste amerikanske selskab der overgår Steve Jobs & Co er olieselskabet Exxon der har en værdi på omtrent 380 milliarder dollars, eller lige omkring 2 billioner.

Hvis Apple da ellers ikke løber ind i store skandaler eller fejlslagne produkter, er der dog nok ikke nogen tvivl om at de inden for få år sandsynligvis indhenter og sikkert også overhaler Exxon. Såfremt dette sker, vil Apple altså kunne kalde sig USA’s og verdens største virksomhed.

Skriv en kommentar til indlæget

*