iPhone Video Converter

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Med dette smarte lille program kan du konvertere stort set alle videofiler om til et format som din iPhone kan afspille. Dermed bliver det muligt at overføre hele spillefilm, serier mv. Til din iPhone.


iPhone Video Converter byder på konvertering fra avi, flv, 3gp, mpeg og mange andre formater og skaber den mest optimale billede oplevelse for dig.

Som noget nyt er det også blevet muligt at konvertere 720p, altså high definition film om til iPhone formatet. Det kræver dog at du har en iPhone 4. I det flotte 720p format kan du se film i op til 30 frames per sekund og med AAC-LC audio op til 160 kbps, i 48 hz stereo.

Programmet kan bruges på alle iPhone modeller, ligegyldigt om du har 3g, 3gs eller 4.  Det bedste ved programmet er at det ikke er fastlåst til nogle bestemte indstillinger, så du kan frit leje med kvaliteten af både lyd og video.

Download programmet her

Skriv en kommentar til indlæget

*