Små ændringer i iTunes 10.4.1

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I øjeblikket kommer der mange opdateringer fra Apple, og en af dem er endnu en ny iTunes opdatering, således at den nyste udgave af verdens mest udbredte musikafspiller m.m nu hedder iTunes 10.4.1

Det er dog ikke de helt store ændringer, der er at finde i den nye version. Apple beskriver på deres hjemmeside, at opdateringen blandt andet fjerner nogle af de problemer, der har været med album covers, ligesom der har været nogle problemer med 3. parts tastaturer, og disse skulle ligeledes være blevet ordnet nu.

Mere væsentligt for de fleste af os, så er der også lavet en forbedring der betyder at iTunes starter hurtigere på efter dvale, hvilket ellers har gået en lille smule trægt, alt efter hvilken maskine man nu en gang er velsignet med.

Alt i alt er der god grund til at lave den lille opdatering, og hvis iTunes da ikke lige selv beder dig om det, er det som altid bare at klikke øverst i venstre hjørne og klikke på “søg efter opdateringer”.

 

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*